Hansa termostatska tuš mješalica

 

 

Termostatske tuš mješalice tvrtke Hansa definitivno postavljaju nove, više standarde u svakoj moderno uređenoj kupaonici.

Zahvaljujući inovativnoj Hansa tehnologiji, termostatske mješalice doživljaj tuširanja podižu na sasvim novu razinu.

Jednostavnim dodirom, putem ergonomski oblikovanog rukohvata, namjestimo željenu temperaturu vode za tuširanje i Hansa termostatska mješalica dalje sve odrađuje sama za vas.

Neugodne oscilacije temperature vode, dugotrajno čekanje tople vode za tuširanje, fino podešavanje ugodne temperature vode prilikom dužeg tuširanja, sve je to prošlost kada koristite Hansa termostatske mješalice.

Sve Hansa termostatske mješalice imaju ECO funkciju koja omogućava uštedu vode i energije do 60% u odnosu na klasične mješalice.

Ključni element sigurnosti i udobnosti tuširanja je zaštitni sklop koji limitira temperaturu vode na 38°C, a kako bi se izbjegli neželjeni učinci prevruće vode na koži, te eventualne opekline. To je vrlo važan sigurnosni element u kućanstvima sa malom djecom, te seniorima. Sa druge strane zatreba li vam toplija voda od 38°C jednostavnim otpuštanjem sigurnosnog sklopa namještate željenu temperaturu vode.

Ukoliko u Vašoj kupaonici tražite maksimalni komfor sa zajamčenom sigurnošću, Hansa termostatske mješalice su pravo riješenje za Vas. Uz to mogu se montirati na sve postojeće vodovodne instalacije kao oprema Vaše nove kupaonice, ili kao zamjena za Vaše postojeće mješalice u tušu ili kadi.

unita_freisteller_07 low res       Tempra Style bath